Hodnocení Blogů :)

Hlasuj pro *One Directionku* (mě) ZDE





►Hodnocení blogů◄

Hodnocení pro *Ninuš*

5. května 2012 v 13:41 | *Jenny*
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem : Velkej dess.., což m moc nevyhovuje, ale je pěkný :)
Body-4/5
Desing: Na mě je obrovskej, ale je hezký :/)
Body-6/10
Menu : Hezký, ale nco tomu chyb :D
Body-8/10
Aktivita: Co jsem si všimla.. tam jako přidáváš docela hodně článků, takže super :)
Body-5/5
Návštěvnost : Nemáš, ale hodila by se tam..:D
Body--/-
Články: Super.. :)
Body-10/10
Celkem bodů : 33/40
Tak snad si spokojená :) Můj komentář jenom ten, že prostě máš hezkej blog..znám i horší :) Nemyslím zle *
Známka 2* !

Hodnocení pro Sámošku

5. května 2012 v 13:36 | *Jenny*
Hodnocení pro blog: http://kat-online.blog.cz/
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem : No tak to je jasný, ten krásný lay.. a ty barvy :)
Body-5/5
Desing: No není popsatelný ! Náherný..:*
Body-10/10
Menu : Krásný.., hlavně ty popisky.. taky chci umět.. !
Body-10/10
Aktivita:Dobrá..když je čas dokážeš přidat hodně čláků a to já cením + * navíc :)
Body-5*/5
Návštěvnost : Božííí, dokonaláá ..:D
Body-10/10
Články: Krásný, a nejsou nudný.. :)
Body-10/10
Celkem bodů : 40/40
Gratuluju je to 1 s bonusovou hvězdičkou , snad si spokojená :)!
Známka 1*** !

Hodnocení pro Lanet

29. dubna 2012 v 18:14 | *Jenny*
Hodnocení pro blog: http://lanet.blog.cz/
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem : No nic mě nazaujmulo.. možná menu..,ale hezký blog.,:)
Body-4/5
Desing: žádnej, nepočítám :/
Body-/
Menu : Pěkný, není co dodat .
Body-10/10
Aktivita: Jo vidím jenom 2 články přidané, ale myslí si, že přidáváš více :)
Body-5/5
Návštěvnost : Božííí ..:D
Body-10/10
Články: Super.. :)
Body-10/10
Celkem bodů : 39/40
Gratuluju je to 1 s hvězdičkou :)!
Známka 1* !

Hodnocení pro *Directionerka*

29. dubna 2012 v 18:10 | *Jenny*
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem : Ten dess a prostě celý blog:)
Body-5/5
Desing: No dokonalej, s One Diret. A je krásnej :D
Body-10/10
Menu :Kráásný..takoý chci taky :D
Body-10/10
Aktivita: No tak přidáš aspoň 1-více článku
Body-3/5
Návštěvnost :No a návštěvnost máš dokonalou :D
Body-10/10
Články: Tak super i když tedka nic nepřidáváš :)
Body-10/10
Celkem bodů : 48/50
Gratuluju!
Známka 1 !

Hodnocení pro Romilia

18. dubna 2012 v 20:12 | *Jenny*
Hodnocení pro blog: www.girlsonweb.blog.cz
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem :Úplně ten kráásnej dess.. a barvy.. :)
Body-5/5
Desing: No dokonalej, málem mi vypadly zuby z pusy a oči z ďůlků :D
Body-10/10
Menu : Pěkný, krásné písmo atd..
Body-10/10
Aktivita: No každý den 1-2.. když si hodn aktivní tak více, ale to teď poslední dobou není :( :)!
Body-3/5
Návštěvnost :No a návštěvnost máš dokonalou..., to není možný, zabít tě !! :D :D
Body-10/10
Články: Vždycky zajímavé.., někdy vtipně.. prostě úúúžo :D:)
Body-10/10
Celkem bodů : 48/50
Gratuluju, snad se nezlobíš za tu aktivitu, ale jina si myslím, že je super... posuď sama :)*
Známka 1 !

Hodnocení pro Sindy

11. dubna 2012 v 18:29 | *Jenny*
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem :Miluju Twilight, takže ten dess.. :)
Body-5/5
Desing: Krásný miluju Twiight a.. dess je prostě krásný :D
Body-10/10
Menu : Pěkný, pěkně rozzařený
Body-10/10
Aktivita: No to ty články ani nebudu počítat, bych se nedopočítala :D parááda, chválím :)!
Body-5/5
Návštěvnost : Pěkná. dneska stejně máš jako já :D
Body-10/10
Články: O twilight.. a to chválím blog máš o tom a přidáváš články o tom, a fotky u článků jsou krásné :)
Body-10/10
Celkem bodů : 50/50
Gratuluju, snad se ti to líbí :)*
Známka 1***** !

Hodnocení pro Sydney

11. dubna 2012 v 17:58 | *Jenny*
Hodnocení pro blog: Tangleds.blog.cz
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem :Prostě ty barvy a ten dess , krásný:)
Body-5/5
Desing: Pěkný,někdo si třeba řekne o ničem, ale je o něčem ladí ktvému blogu a nevím jak to popsat:)
Body-10/10
Menu : No prostě krásný
Body-10/10
Aktivita: Jo za den přidáš klidně 3-více článků! :)
Body-5/5
Návštěvnost : No nemám slov, málem mi praskla obrazovka, tak z krásné velké návštěvnosti :D
Body-10/10
Články: No krásný, hezky napsaný, zajímaví..:D! :D
Body-10/10
Celkem bodů : 50/50
Úžasný :).. snad si spokojená, ještě aby si nebyla :)*
Známka 1***** !

Hodnocení pro Kája-Kájínek

2. dubna 2012 v 17:32 | *Jenny*
Hodnocení pro blog: kajinka-3.blog.cz
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem : Nic moc na mě nezapůsobilo, ale pěkný blog :)
Body-7/10
Desing: Pěkný, asi máš ráda koně :)
Body-10/10
Menu : No na mě ňáký moc přeházený, napřed písmo uprostřed pak na kraji :D, ale je pěkný
Body-9/10
Aktivita: Jo za den přidáš klidně 2-více článků! :)
Body-10/10
Návštěvnost : Ujde :D
Body-8/10
Články: No někdy dobrý :D, a napínaví :D! :D
Body-10/10
Celkem bodů : 54/60
Úžasný :).. snad si spokojená :)Tvůj blog mě docela zaujal.. :)
Známka 1- !

Hodnocení pro MucQ

2. dubna 2012 v 17:31 | *Jenny*
Hodnocení pro blog: http://mucq-look.blog.cz/
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem : Ten animovaný dess :)
Body-10/10
Desing: Krásný ,animační-->obdivuju :)
Body-10/10
Menu : Sice tam nic moc není ale je dobrý :)
Body-9/10
Aktivita:Jo za den přidáš klidně 3 články! :)
Body-10/10
Návštěvnost : Dokonalá :D
Body-10/10
Články: Zajímaví! :D
Body-10/10
Celkem bodů : 59/60
Úžasný :).. snad si spokojená :)
Známka 1 !

Hodnocení pro Tweety

2. dubna 2012 v 17:22 | *Jenny*
Hodnocení pro blog: sweet-rainbow.blog.cz
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem : Nic mě tam nezaujalo, ale je to krásný blog :)
Body-10/10
Desing: Krásný , malý, ale pěkný :)
Body-10/10
Menu : Máš pod dessem , což obdivuju takže paráda :)
Body-10/10
Aktivita:Jo za den přidáš klidně 5 článků, když je čas ! :)
Body-10/10
Návštěvnost : Nemáš , nepočítám :D
Body-0/0
Články: Zajímaví! :D
Body-10/10
Celkem bodů : 50/50
Taky super!Tvůj blog je super! :)
Známka 1*** !

Hodnocení pro Delight^^

2. dubna 2012 v 17:19 | *Jenny*
Hodnocení pro blog: www.rainymood.blog.cz
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem : Upa ten dokonalej dess :) a ty barvy..mmmm :D
Body-10/10
Desing: Krásný , no nemám slolv :)
Body-10/10
Menu : Skvělé,krásné !:)
Body-10/10
Aktivita: No krása.. každý den aspoň 20 článků.. dokonalost! :)
Body-10/10
Návštěvnost : Dokonalá :D
10/10
Články: Dokonalí,zajímaví! :D
10/10
Celkem bodů : 60/60
U tvýho blogu enjde dát 9 bodů.., je prostě dokonalej ! :)
Známka 1****** !

Hodnocení blogu pro Ája z 90210

30. března 2012 v 19:42 | *Jenny*
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem : Ten dess a menu :) :)
Body-10/10
Desing: Krásný hodí se k blogu :)
Body-10/10
Menu : Skvělé:)
Body-10/10
Aktivita: Každý den přidáš 5 článků , někdy i více :):))
Body-10/10
Návštěvnost : Skvělá :D
10/10
Články:Dokonalí.., a ten tvůj deník.. jéé! :D
10/10
Celkem bodů : 60/60
Wooow.. Super snad seš ráda a dáš si to na blog ?!:) Gratuluju :)
Známka 1** !

Hodnocení pro Nicobell*

30. března 2012 v 19:34 | *Jenny*
Hodnocení pro blog: http://new-start.blog.cz/
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem : Nic mě nezaujmulo, torchu dess a pozadí :) :)
Body-6/10
Desing: Jo je pěkný :).. ladí k barvám :)
Body-10/10
Menu : Sice ta barva písma je moc světlá, lepší by byla trochu tmavší, jinak pěkný :)
Body-10/10
Aktivita: Každý den 1 článek , taky dobrý :))
Body-8/10
Návštěvnost : Dobrá :D
10/10
Články: máš deníkový blog, a články sou super! :D
10/10
Celkem bodů : 54/60
Wooow.. no gratuluju paráda,i to je skvělé :)
Známka 1 !

Hodnocení pro Naruto

26. března 2012 v 18:34 | *Jenny*
Hodnocení pro blog: naruto-vs-sasuke.blog.cz
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem : Tady ty postavičky nemám ráda, ale je pěkný ;)
Body-10/10
Desing: Sice moc neladí k barvám.. ale je jednoduchý.. a je , o čem je tvůj blog:)
Body-10/10
Menu :úplně žeru to písmo !! :) je nádherný.. a jinak je celý menu dobrý ;)
Body-10/10
Aktivita: Každý den 1 článek , taky dobrý :))
Body-8/10
Návštěvnost : Skaramentsky Dobrá :D
10/10
Články: samé obrázky naturo ! :D
9/10
Celkem bodů : 57/60
Wooow.. no gratuluju paráda,i to je skvělé :)
Známka 1 !

Hodnocení pro Vinnie

26. března 2012 v 18:29 | *Jenny*
Hodnocení pro blog: forever-selenagomez.blog.cz
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem : Dess a ty barvy a jak je všechno hezky srovnaný atd..
Body-10/10
Desing: Výborný, jednoduchý hezký, a hodí se :)
Body-10/10
Menu : Jo je dobrý je krásně srovnaný,upravený.... :)
Body-10/10
Aktivita: Kždý den docela hodně článků, jak kdy :)
Body-10/10
Návštěvnost : Krásná :D
10/10
Články: Dobře psaný a zajímaví ! :D
10/10
Celkem bodů : 60/60
Wooow.. no gratuluju paráda plný počet bodů :) Super! :)
Známka 1*** !

7.Hodnocení pro Šílená Blogerka

15. března 2012 v 20:18 | *Jenny*
Hodnocení pro blog: crazygirl-diary.blog.cz
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem : No ta žlutá barva, která mi svítí doo očí div nebřečím :D
Body-8/10
Desing:Dobrý ladí k blogu!
Body-10/10
Menu : Jo je dobrý je krásně srovnaný.... :)
Body-10/10
Aktivita:Jo za den dáš 1-více článku..:)
Body-8/10
Návštěvnost : Krásná :D
10/10
Články: Dobře psaný a zajímaví ! :D
10/10
Celkem bodů : 56/60
Wooow.. no gratuluju paráda snad si ráda! :)
Známka 1 !

6.Hodnocení blogu pro Monie

15. března 2012 v 20:13 | *Jenny*
Hodnocení pro blog: www.monie-world.blog.cz
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem: Ten dokonalý dess.. je ta sice jeden obrázek, ale je dobře sladěný :)
Body-10/10
Desing: Nojak sem řekla, úúžo!
Body-10/10
Menu : No ujde.. jenom možná ten archvív.. to tam kazí, ale to je tvoje věc.. :)
Body-9/10
Aktivita:Jo za den dáš 3-více článku..:)
Body-10/10
Návštěvnost : Krásná :D
10/10
Články: Dobře psaný a zajímaví ! :D
10/10
Celkem bodů : 60/60
Wooow.. no gratuluju paráda snad si ráda! :)
Známka 1* !

5.Hodnocení pro Domi

15. března 2012 v 20:10 | *Jenny*
Hodnocení pro blog:summer-paradisee.blog.cz
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem:Ta hubená stránka:D Ale tak co máš jiný vkus :)
Body-9/10
Desing: No je jednoduchý a malí! :)
Body-9/10
Menu : Fajnoví..,ty obrázky to tam dělají více zábavný :D:D:/
Body-9/10
Aktivita:Jo za den dáš 2-více článku..:)
Body-9/10
Návštěvnost : No tak celkem pěkná :D
10/10
Články: Zajímaví, pěkný ! :D
10/10
Celkem bodů : 56/60
Wooow.. no gratuluju paráda! :)
Známka 1 !

4.Hodnocení pro Rejly

15. března 2012 v 20:06 | *Jenny*
Hodnocení pro blog:fyhs.blog.cz
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem: Barva blogu a dess!
Body-10/10
Desing: No je jednoducý a krásný! :)
Body-10/10
Menu : No taky je super a to písmo...
Body-10/10
Aktivita:Jo za den dáš 2-více článku..:)
Body-9/10
Návštěvnost : No nemám slov.. je super!Takovou chci taky :D teda někdy jí mám :D
10/10
Články: Zajímaví, pěkný ! :D
10/10
Celkem bodů : 59/60
Wooow.. no gratuluju paráda! :)
Známka 1 !

3.Hodnocení pro NicQ

15. března 2012 v 20:03 | *Jenny*
Hodnocení pro blog:crazystars.blog.cz
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem: No ten krásný dess.. celý blog je krásný!:)
Body-10/10
Desing: No jak už sem řekla, je dokonalí.. :) Krásný, jednoduchý :)
Body-10/10
Menu : No taky je super...
Body-9/10
Aktivita:Jo za den dáš 2-více článku..:)
Body-9/10
Návštěvnost : No nemám slov.. je super!Takovou chci taky :D teda někdy jí mám :D
10/10
Články: Zajímaví, pěkný ! :D
10/10
Celkem bodů : 58/60
Wooow.. no gratuluju paráda! :)
Známka 1 !

2.Hodnocení pro Kindr

15. března 2012 v 20:01 | *Jenny*
Hodnocení pro blog:www.kindr.blog.cz
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem: No ten krásný dess a menu.. celý blog je krásný!:)
Body-10/10
Desing: No jak už sem řekla, je úžasný.. :) Krásný:)
Body-10/10
Menu : No taky je krásný, uspořádaný, pěkné barvy..
Body-10/10
Aktivita:No žádná sláva:D..:)
Body-4/10
Návštěvnost : No moc velkou jí nemáš , ale jako to se divím prtz máš úžaný blog, ale to je asi tím jak nepřidáváš.. myslím, si že když přidáš tak tam máš třeba 30 lidí :):D
6/10
Články: Zajímaví, pěkný ! :D
9/10
Celkem bodů : 49/60
Gratuluju celkem paráda! :)
Známka 2-3 !

1.Hodnocení pro Kada

15. března 2012 v 19:56 | *Jenny*
Hodnocení pro blog:evil-g.blog.cz
Hodnocení od: Miley-selena-fan
První dojem: No ten krásný dess a menu.. celý blog je krásný!:)
Body-10/10
Desing: No jak už sem řekla, je dokonalí.. :) Krásný:)
Body-10/10
Menu : No taky je krásný..
Body-10/10
Aktivita:Jo za den dáš 2-více článku..:)
Body-9/10
Návštěvnost : No nemám slov.. je super!Takovou chci taky :D teda někdy jí mám :D
10/10
Články: Zajímaví, pěkný ! :D
10/10
Celkem bodů : 59/60
Wooow.. no gratuluju paráda! :)
Známka 1 !

Hodnocení blogů

15. března 2012 v 19:29 | *Jenny*
Rozhodla jsem se udělar rubriku hodnocení blogů. prtz některé blogy se mi moc líbí a chtějí třeba ohodnotit.. nebo chtějí vědět, co si o jich blogu myslím.Chceš vědět jak se mi íbí tvůj celý blog?...Tak napiš :
1.PŘEZDÍVKA
2.BLOG
:D.. tak snad si někdo napíše! :D
 
 

Reklama